فوائد گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ گوشت قرمزی است که به طور نسبی با کلسترول، چربی، کالری پائین تر و آهن و پروتئین بالاتر در مقایسه با گوشت مرغ و بوقلمون میباشد و مزه آن بسیار شبیه به مزه گوشت گوساله است.

از نظر مواد مغذی بالانس ایده آلی داشته و به عنوان منبع پروتئین از طرف تشکل های سلامتی همچون انجمن قلب امریکا، انجمن سرطان امریکا و انجمن دیابت امریکا توصیه شده است.

به علت بالانس مناسبPH ، این گوشت برخلاف سایر گوشتها جاذب باکتریهای مضر مانند E.coli و سالمونلا نمی باشد. این گوشت مزه و مواد مغذی فوق العاده ای داشته و زودپز می باشد و بسیار سریع با چاشنی های مورد علاقه تان مزه دار میشود.گوشت شترمرغ بسیار سالم و جایگزین مناسبی برای گوشت سفید و گوشت قرمز است.

این شرکت توانایی تامین گوشت تازه و گرم شترمرغ را برای مصارف خانگی، رستورانها،کارخانجات،هتل ها و.......را دارد.محصولات پروتئینی تولیدی ران، استیک، فیله، دل و جگر، گردن می باشد.این محصولات در بسته بند یهای 500گرمی و یک کیلویی عرضه میشود.

مقایسه گوشت شترمرغ (در 100 گرم گوشت پخته شده)

 

کلسترول آهن (میلیگرم) کالری (کیلو کالری) چربی (گرم) پروتین (درصد)   83 3.2 142 3 26.9 شتر مرغ 89 1.2 190 7.4 28.9 مرغ 76 1.8 170 5 29.3 بوقلمون 86 3 211 9.3 29.9 گاو 118 1.2 196 6.6 31.9 گوساله 89 2.7 201 11.2 23.5 اردک 112 4.5 158 3.2 30.2 آهوی کوهی

 

 

منبع :سایت شرکت منتخب پویندگان ره (مجتمع پرورش شترمرغ )

 

  www.mpr-ostrich.com

/ 0 نظر / 11 بازدید